Συστάσεις για τη Marilyn Monroe δεν χρειάζονται! Είναι ένα από τα μεγαλύτερα beauty icons όλων των εποχών, που έχει αγαπηθεί όσο λίγα. Η φλογερή κόκκινη απόχρωση στα χείλη της, η λευκή της επιδερμίδα και το εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών της, ήταν τα χαρακτηριστικά του beauty look που την έκαναν να ξεχωρίσει από τη δεκαετία των ‘40s μέχρι και σήμερα. Σε αυτό το τελευταίο (aka μακιγιάζ ματιών) θα σταθούμε και θα μοιραστούμε το μυστικό της μεγάλης star για να κάνει πιο έντονα τα μάτια της!
Ο makeup artist της Marilyn, Whitey Snyder, αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξή του πως για να πετύχει ένα πιο glossy και ταυτόχρονα εντυπωσιακό μακιγιάζ στα μάτια, ανακάτευε ή πέρναγε ταμποναριστά το δάχτυλό του πρώτα από τη βαζελίνη ή λάδι κάρυδας και μετά στη σκιά ματιών για ένα πιο κρεμώδες φινίρισμα.
Κι αν ρίξεις μία ματιά στα πιο hot makeup trends που είδαμε φέτος, το glossy εφέ στα βλέφαρα κάνει δυναμικό comeback και συγκαταλέγεται μέσα στους πιο εύκολους τρόπους να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου και να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν πιο έντονα.

Πηγή: Queen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ